Napoletansk pizza för Ugn/Grill/Stenugn

Detta receptet är ungefär lika nära en äkta neapolitansk pizza som du kan komma till den vedeldade, äkta, versionen. Utan att för den delen behöva upphäva din garanti för ugnen. Mjölsorten Caputo Tipo ”00”  är ett italiensk brödmjöl som används för att förbättra texturen, men det är inte nödvändigt. Regelbundet brödmjöl som exempelvis, Vetemjöl Special, fungerar också bra. Även om färgen på pizzan kommer att påverkas. Du kan läsa mer om mjölets betydelse här.

För bästa resultat, använd viktmätningar, inte volymen. Vilket även kallas för ”bakers percent” – Beskrivning för bakers percent (Länk till beskrivning i Grunder)

[

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque adipiscing nisi non pellentesque congue. Vivamus risus ipsum, blandit et egestas a, blandit a lorem. Sed tempus dapibus felis, ac vestibulum est luctus sit amet. Nam aliquam iaculis enim, sed mollis mi suscipit gravida. Mauris in tellus sem. Morbi tempus ante id libero dignissim ultricies. Maecenas quam sem, porttitor at leo eget, fringilla consequat leo. Duis malesuada vulputate tortor, id eleifend arcu posuere vel. Donec eleifend malesuada elit, vitae egestas elit mattis vitae. Maecenas tristique accumsan sagittis. Cras justo lorem, rutrum quis faucibus non, consequat euismod neque. Aliquam a tortor in velit facilisis elementum. Curabitur ac nunc ac nulla aliquet tristique et nec orci. Vivamus neque neque, malesuada laoreet lectus nec, sagittis sodales metus.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque adipiscing nisi non pellentesque congue. Vivamus risus ipsum, blandit et egestas a, blandit a lorem. Sed tempus dapibus felis, ac vestibulum est luctus sit amet. Nam aliquam iaculis enim, sed mollis mi suscipit gravida. Mauris in tellus sem. Morbi tempus ante id libero dignissim ultricies. Maecenas quam sem, porttitor at leo eget, fringilla consequat leo. Duis malesuada vulputate tortor, id eleifend arcu posuere vel. Donec eleifend malesuada elit, vitae egestas elit mattis vitae. Maecenas tristique accumsan sagittis. Cras justo lorem, rutrum quis faucibus non, consequat euismod neque. Aliquam a tortor in velit facilisis elementum. Curabitur ac nunc ac nulla aliquet tristique et nec orci. Vivamus neque neque, malesuada laoreet lectus nec, sagittis sodales metus.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *